На 9 февруари е премиерата на новия български филм Пулсът на

...
На 9 февруари е премиерата на новия български филм Пулсът на
Коментари Харесай

На 9 февруари е премиерата на новия български филм „Пулсът на танца“

На 9 февруари е премиерата на новия български филм „ Пулсът на танца “, съобщават от bTV Studios

Това е първата българска кино лента, която споделя за живота на хората, посветили се на спортните танци, и е филм с идея, който цели да предизвика интереса към този спорт, и да разкрие какво значи да познаваш тялото си и да имаш надзор над него. 

Режисьор е Георги Костов, който е и съсценарист, дружно с актьора Георг Киряков. Самият Георг от 5-годишен се занимава със спортни танци и повече от 15 години е обвързван професионално с тях. Като дете и младеж взе участие в доста национални и интернационалните надпревари и печели куп награди като представител на школа по спортни танци от родния си Бургас. Той е и в основната роля във кино лентата.

В „ Пулса на танца “ вземат участие още и Башар Рахал, Ники Илиев, Ивайло Захариев, Райна Караянева, Любомир Ковачев, Стан Яневски, Сара Драгулева. Оператор е Емил Топузов, музиката е на Билал Билалов. 

Историята във кино лентата се завърта към 10-годишната Мартина (в ролята е Мартина Кондаклиева, неколкократен републикански шампион), която е състезателка по спортни танци, а амбициозната ѝ майка, някогашна танцьорка, прави и невъзможното, с цел да я трансформира в първенец на България. Трънливият път към успеха води момичето при Виктор – екстравагантен млад треньор, печелил към този момент шампионската купа, който претърпява тежко раздялата с партньорката си. Двамата с Мартина съумяват да си оказват помощ взаимно и да превъзмогнат проблемите. Всъщност и двамата влизат в киното с танц, само че историята, която споделя филмът, е на първо място за човешките взаимоотношения и за любовта, която можем да дадем на другия.

Предпремиерата беше на 1 февруари в Бургас, където е сниман филмът.



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР